گزینه های پیشفرض در سرور های گوگل فوریه لطفا راهنمایی کنید

0 امتیاز
سوال شده 29 آبان 1396 در موبایل و تبلت توسط بی نام

سلام می خواستم بدونم اگر من از چند حساب در اپیکیشن های گوگل پلاس و گوگل فوتو استفاده کنم بعد در قسمت گوگل فوتو هیچ گزینه ای رو فعال نکرده باشم فقط در قسمت تنظیمات گوگل پلاس گزینه پشتیبانی و از عکسهارو زده باشم و خلاصه تغییر داده باشم 1. ایا این تغییر در گوگل پلاس ربطی به فعال شدن یا فعال نشدن گزینه پشتیبان گیری و فعال سازی در گوگل فوتو دارد؟ و سوال2. اگر در گوگل فوتو که قبلا چند حساب بوده حساب ها حذف شوند و فقط یک حساب بمونه و در صورت مراجعه به بخش تنظیمات دیده بشه که گزینه پشتیبان گیری و همگام سازی خاموش هست ممکنه برای بقیه ی حساب ها خود به خود روشن بشه 3.اگر من این گزینه رو در بخش تنظیمات گوگل فوتو اصلا فعال نکرده باشم ممکنه از قبل فعال باشه یا خود به خود فعال بشه متشکرم از مطالعتون لطفا جواب سوالام با شماره و جداجدا باشه و طوری توضیح بدید که منم بفهمم سپاس

1 پاسخ

0 امتیاز
پاسخ داده شده 30 آبان 1396 توسط Farhad (6,780 امتیاز)

اینجا را ببینید

...