شبکه های اجتماعی

0 امتیاز
سوال شده آبان 3, 1396 توسط ترانه
نمایش از نو دی 6, 1396 توسط Farhad
سلام و تشکر از سایت عالیتون دو تا سوال داشتم

1. من از شبکه اجتماعی گوگل پلاس استفاده می کردم بعد وقتی پستام اشتباه میشد از برنامه گوگل پلاس می رفتم بیرون میرفتم تو منو ی تبلتم بعد دوباره وارد برنامه میشدم پست اشتباهه میرفت و دوباره یه پست درست می کردم همیشه واسم سوال بود که این پست اشتباهه با اینکه ارسال نشده جایی ذخیره میشه یا نه...مثله پیام یا جیمیل که پیش نویس میشه نیست؟

2. من بعد از مدتی اکانت و خلاصه تمام برنامه های مرتبط با گوگل رو کاملا حذف و غیر فعال کردم...بعد از چند ماه از طریق گوگل چروم اکانتم رو وارد کردم و نمایه گوگل پلاسم رو همونطور که حسابم تاأیید شد دیدم می خواستم بدونم با وجود اینکه اصلا گوگل فوتو و خلاصه سایر برنامه هام غیر فعال بود تغییراتی توی گوگل فوتو ذخیره میشد یا خیر متشکر

1 پاسخ

0 امتیاز
پاسخ داده شده دی 8, 1396 توسط Farhad (11,660 امتیاز)
سلام

1 - جایی ذخیره نمی شود

2 - به طور معمول خیر
...