حذف پیام در تلگرام قبل از دیده شدن توسط مخاطب

گاهی اشتباها پیام هایی برای دوستان خود در گروه ها یا صفحات شخصی ارسال می کنیم و لحظه ای طول نمی کشد که می خواهیم برای حذف پیام در تلگرام قبل از دیده شدن توسط مخاطبان اقدام کنیم. اگر این تجربه را داشته باشید به اهمیت این این مطلب برای جلوگیری از پیش آمد مسائلی ناگوار پی خواهید برد. در ادامه روش هایی جهت این روند را بررسی می کنیم. با BigETek همراه باشید.

تلگرام در آپدیت جدید خود گزینه جدیدی را اضافه نموده است که از طریق آن می توانید پیامی را که ارسال کرده اید را به راحتی هم از تلگرام خود و هم از تلگرام فرد مقابل حذف کنید. ابتدا آخرین ورژن برنامه Telegram زیر را از گوگل پلی دانلود کنید.

DownloadGooglePlay

اگر به گوگل پلی دسترسی ندارید لینک بالایی را کپی و در این صفحه قرار دهید و آخرین ورژن را با زدن دکمه Generate download link دانلود کنید.(آموزش دانلود)

حذف پیام در تلگرام

شیوه اول: پس از باز نمودن چت مورد نظر و انتخاب پیام، باید چند ثانیه پیام مورد نظر را لمس کنید(شماره ۱) تا گزینه هایی در بالای صفحه ظاهر شود و باید از بالای صفحه سمت راست گزینه ی Delete (سطل) را انتخاب نمایید. (شماره ۲). اکنون پنجره ای برای شما نمایش داده می شود که گزینه ای در آن وجود دارد که از شما می پرسد آیا می خواهید این پیام را از تلگرام فرد مقابل حذف نمایید یا خیر؟. در این قسمت گزینه ی … Delete for را فعال کنید(شماره ۳) و سپس گزینه ی OK را به منظور تایید انتخاب کنید(شماره ۴).

حذف پیام در تلگرام
حذف پیام در تلگرام

شیوه دوم؛ برای این که مدیریت کاملی روی چت های خود داشته باشید، بهترین راه استفاده از secret chat است، برای این منظور لازم است حتما از نسخه موبایل تلگرام استفاده کنید. ابتدا به بخش تنظیمات رفته و گزینه New Secret chatt را انتخاب کنید. سپس شخصی که میخواهید برای او چیزی بنویسید را انتخاب کنید. بعد از این که پیام ها را ارسال کردید این امکان به شما داده خواهد شد که هر پیغامی که دوست نداشتید او بخواند را به صورت عادی پاک کنید و در حالی که پیام ها از گوشی شما پاک می شود، فرد مورد نظر هم دیگر در گوشی خودش این پیغام ها را مشاهده نخواهد کرد.

شیوه سوم؛ اگر به صورت اشتباهی پیغامی را فرستاده اید و پیام به سرور رسیده است و یک تیک خورده است و خوشبختانه طرف مقابلتان آنلاین نیست راه حلی دیگر به شانس و سرعت عملتان بستگی دارد برای این کار باید آن شخص را قبل از آنلاین شدن وی بلاک کنید و از دریافت و خواندن پیغام اشتباه توسط او جلوگیری کنید. اما به این نکته توجه داشته باشید که حتما باید منتظر بمانید فرد آنلاین شود و پس از آن او را از بلاک در بیاورید و به این صورت پیغام ارسال شده اشتباه برای او نمایش داده نمیشود.

تذکر؛ به طور کلی تلگرام این قابلیت را به کاربران خود داده است تا بتوانند به ویرایش محتوای متنی ارسال شده نیز بپردازند اما اگر مخاطب شما از ورژن های قدیمی تلگرام استفاده کند این قابلیت را نخواهد داشت تا پیام را ویرایش شده تحویل کاربر خود دهد. همچنین در صورت ارسال محتوای پر حجم از گوشی خود تا مدت زمانی اندک امکان کنسل کردن ارسال محتوی را نیز دارید. برای این کار کافیست روی علامت ضربدر ایجاد شده در هنگام ارسال فایل بزنید.

مطالب مرتبط

3 دیدگاه در “حذف پیام در تلگرام قبل از دیده شدن توسط مخاطب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: امکان کپی برداری از متن وجود ندارد